Servicii

Misiunea mea este de a crea spatii integrate in natura, folosind in mare elemente naturale precum lemnul, metalul, apa, piatra si binenteles zone izolate din plante ce confera colturi in interior de relaxare exact ca in natura.

Pe langa amenajarile interioare si exterioare, preferatele mele sunt terariile inchise si peretii verzi, va spun sincer ca sunt ceva aparte, cel putin pentru mine, care le dau viata si le vad zilnic cum se dezvolta singure fara nici o alta interventie din exterior. Te gandesti la un “borcan” care are tot felul de plantute, muschi, piatra sau lemn plus niste gandacei care ajuta la intretinere, azi e senin in “borcan” apoi maine e o ceata densa si dupa cateva zile apa se prelinge ca o ploaie, exact ca in natura, e un microclimat propiu.

Muschii din tablourile mele sunt adunati din padurea aflata in satul bunicilor mei pe care eu ii stabilizez manual prin metode simple si neinvazive, ei sunt o alta pata pura de natura ce poate fi introdusa in casa sau birou, plus ca mai au si alte beneficii precum izolatie fonica si reglarea umiditatii din incapere.

Contactati-ne!